Tweeduizendtien(er) jaren!

disco

Christian heeft het er maar druk mee! Het laatste weekend van oktober komen 17 kinderen van zijn klas in de tuin kamperen. We hoeven ons “nergens zorgen over te maken” (lees: te bemoeien!!)  is ons met klem medegedeeld en worden we summier van informatie voorzien.

Ze zorgen zelf voor tenten, eten en slaapspullen.  Hun begin doel is nobel, nl. inleveren van alle mobieltjes, geen social media, en afzien in koude tenten met alleen een vuurkorf om een beetje op te warmen. Ze willen zelfs geen gebruik maken van de badkamer, want een keertje tandenpoetsen overslaan moet kunnen!

Inmiddels is er toch al geïnformeerd of er gedoucht mag worden, of er dan toch wat alcohol mag worden gedronken en of de schuur kan worden omgebouwd tot discotheek met  een heuse dansvloer.

Nee! zeker geen probleem want wij zijn ook jong geweest , maar dat van die alcohol dat kan alleen in goed overleg en de buren moeten worden bij gepraat wat betreft een basdreun die tot in de late uurtjes kan doorgaat…….bij deze zijn ze gewaarschuwd 🙂

Voor de herfstvakantie gaat Christian nog een week naar Verdon om te raften, abseilen, tracking enz….pfff…het leven is zo slecht nog niet in de “tweeduizendtien(er)” jaren!

http://www.rafting-verdon.com/

rafting abseil

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *