Verwachtingen en verplichtingen….

IMG_6168 (1280x960)Vanmorgen constateerde ik tevreden dat het tellertje van mijn blog oploopt richting de 10.000 bezoekers! Het zijn niet allemaal unieke bezoekers, maar dat geeft weer aan dat er al een aantal trouwe lezers zijn. Dat schept verwachtingen en…..verplichtingen! Een aantal bevriende bloggelaars hebben hun lezers de mogelijk gegeven om zich zelf eeuwige roem te bezorgen door zich te melden als … de zoveelste bezoeker…..Nu prijk ik zelf ook op 2 sites en heb mijn roem al vergaard. Wel wordt ik er consequent van beschuldigd “gefoeteld” te hebben, en oké ik heb het tellertje wat opgepompt, op een vroege ochtend, toen nog iedereen sliep, met behulp van desktop, laptop, Iphone en Ipad maar dat noem ik geen foetelen, maar gewoon gebruik maken van de mogelijkheden en het “toelaatbare” van het systeem!

Maar hierbij dus een oproep. Zie je dat het tellertje staat op 10.000, maak een foto, printscreen, whatever…en mail het naar jeanny.wessels@home.nl

En dan moet ik blijven zorgen dat iedereen geboeid blijft en een blik in mijn agenda verteld mij dat ik een hete zomer tegemoet ga met allerlei belevenissen en evenementen. De Stones zijn gisteren begonnen aan hun Europese tournee en ze komen al akelig dicht in de buurt en begint mijn “I know it’s only rock ’n roll but I like it hart sneller te kloppen. De vele oefeninterlands  geven aan dat de WK ook niet meer ver weg is, en als ik ergens een mening over heb, dan is het zeker ook over voetbal, maar ik beloof nu plechtig aan de niet voetballiefhebbers dat het een vlot en leesbaar verhaal zal blijven. Dat herinnert me er trouwens weer aan dat ik de WK pool moet invullen. Vier jaar geleden heb ik lekker gewonnen! Als een man de voetbalpool wint is het kennis, en als een vrouw de voetbalpool wint is het schijnbaar domheid “Uruguay in de kwartfinale? Hoe kun je nu zoiets invullen? ” Ja dus!, ikke, hoppa!! Mijn tip: maak een slimme combinatie van zekerheden, zoals Spanje, Duitsland, Argentinië en Brazilië, en voeg daar wat outsiders bij. Dit jaar Chili en België!

Verder zal mijn zomer bestaan uit activiteiten met de honden, zoals een clubmatch, wandelen en een dekking! En daar tussendoor de trainingen, de stommiteiten, de katten, de vakantie, een boekbespreking, mijn gastschrijvers, leuke plaatjes en mijn stille verdrietjes!

Wat die leuke plaatjes betreft, niet alle foto’s halen het blog……maar bij wijze van uitzondering!

IMG_1838 (1280x853) IMG_2664 (912x608) IMG_2810 (1280x853)P1000667 (1280x960) P1000732 (1280x960) P1000740 (1280x960) P1010238 (1280x960) P1010482 (1280x960)

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *