Voorspellingen..

Van Brazilië bleven alleen een paar veertjes over na de clash met België!

Ergens in 2014 vatte ik het idee op om Lennaert te gaan inzetten als opvolger van Paul de Octopus. Deze Octopus voorspelde verschillende wedstrijden van WK duels goed en wist zelf te voorspellen dat er een finale zou komen tussen Nederland en Spanje. Maar Paul legde het loodje en ontstond er een groot gat. Lennaert sprong hierop in. Hij draaide een beetje warm tijdens de WK van  2014, maar de EK van 2016 was hij volop in functie. Af en toe lees ik mijn eigen blog terug om te controleren of ik niet lieg en kwam opeens een vergeten weddenschap tegen……hmmmmmm……ik heb toen iets beloofd..stel Nederland of België zouden wereldkampioen worden…. Zover is het toen niet gekomen, en zal de weddenschap wel niet meer geldig zijn…hoop ik!

Maar nu is Lennaert alweer in functie en tot nu toe heeft hij het drie keer fout voorspeld. Niet elke wedstrijd doet hij zijn ding natuurlijk, want het WK telt meer als 60tig wedstrijden en zou ik een dagtaak hebben aan het maken en zoeken van attributen.

Begin maar eens te zoeken tussen al die attributen..

Nova dingt naar zijn troon. Ze mag af en toe helpen en daar neemt ze geen genoegen meer mee. Eerst bleef ze netjes kijken naar de verrichtingen van Lennaert en vervulde op commando haar bijrolletje. Als ik nu de attributen heb uitgestald en nog wat pruts met het fototoestel vliegt ze al de tafel op en verstoord het gebeuren. Ik verdenk haar van sabotage want altijd heeft ze een oranje voorwerp in de bek.

Nova probeert de boel te saboteren!

En nu zijn we dus al heel ver in het toernooi gevorderd en zijn de goddelijke kanaries en alles wat danst op de ritmes van de samba al naar huis. Ook de Afrikaanse en Aziatische landen hebben het niet gehaald en ontstaat er nu de situatie dat het een Noord-Oost Europese aangelegenheid is. Zelf denk ik dat Frankrijk het gaat redden…Lennaert zal nu wel voor zijn favoriete Belgische toeterhoed gaan, ook omdat er geen samba-veren meer in het spel zijn. Hoe dan ook…de honden vinden het leuk om te doen, ze hebben nauwelijks een commando nodig en weten direct wat de bedoeling is. We blijven natuurlijk juichen voor België en als ze de finale halen ga ik misschien wel in Maaseik kijken en mag Lennaert met zijn toeterhoed mee!

Met twee dochters in Duitsland heeft hij ook sympathie voor de Oosterburen

Vrouwtje denkt toch Frankrijk…

Facebooktwitterlinkedinmail

3 thoughts on “Voorspellingen..

  1. Leuk; zowel het stukje als de het enthousiasme waarmee betreffende honden hun voorspellende gaven inzetten… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *