Vooruitzichten…..

Pinkstermaandag staat al een tijdje in onze agenda. Met 3 dochters van Cartouche en volbloed-zussen van Lennaert en een broertje van Nova, aangevuld met 2 stoere reuen gaan we de bossen rond Hilvarenbeek onveilig maken.

Toch zal de wandeling niet het belangrijkste zijn. Dit keer hebben we gekozen voor een opzet en locatie zodat ook Agnes van Louis en Georges van Karine erbij kunnen zijn en meedoen aan de activiteiten. De activiteit zal dan een korte wandeling zijn, wat jachtoefening mbv een kwartet spel om vervolgens neer te strijken in het bos en ons te buiten gaan aan lekkere hapjes en drankjes.

Met Nox en Nova in onze gelederen kunnen we ook nog niet lange wandelingen maken omdat botten die volop in de groei zijn niet overbelast mogen worden.

Nox en Lana!

Een ander vooruitzicht is het eerste weekend van juni. Via de  Facebook groep “Drentsche Patrijzen liefhebbers” ontwikkelde zich snel en spontaan een wandelgroepje die komen genieten van de Roosterese natuur, die in juni groener dan groen en malser dan mals is!

Laten nu net de twee meest bekendste honden uit deze FB-groep ook acte de présence geven. Er zal die dag dus flink wat foto’s gespamd worden en de verschillende mailboxen overlopen!

Maar die “twee bekendste honden” hebben nog een link met mij…….maar daar ga ik niet op vooruit lopen want dat vergt nog enige arbeid! 😉

We hebben er zin in!

Roosterse dreven!

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Vooruitzichten…..

  1. wij van de faesroedel hebben spijt dat we er niet bij kunnen zijn, maar een loopse teef (Hera) een bijna loopse oma Belle en met een nicht uit Engeland op bezoek lukt het ons echt niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *