Vreemd……

Gisteren werd ik vrijgehouden door mijn inmiddels ex-vrouwelijke -collega’s! Er was ook een heuse afscheidsspeech gevoerd door Manuela. Na een opsomming van de gebruikelijke, en voor de hand liggende “positieve eigenschappen en kwaliteiten” voegde ze er aan toe……”en je bent een beetje vreemd”!

Nou zeg!!!! Ik werd wel niet altijd begrepen, en had wat vaker op mijn tong moeten bijten….maar vreemd……..?

Pffff……

Natuurlijk werd er geïnformeerd of ik hen miste, maar dat is een overbodige vraag. Als je bijna 22 jaar lief en leed deelt. En er was veel lief want er werden veel baby’s geboren en we genoten van de leukste bedrijfsfeesten. Maar ook was er veel en aangrijpend leed en ook dat doorstonden we samen.

We moesten wel aan elkaar wennen want ik was een tijdlang een eenmans-eigenwijze afdeling en ……..tja en dan ben je al gauw vreemd!

Het eten was lekker en het voelde gewoon goed daar op de markt van Sittard met de meisjes.

Bedankt voor het lekkere eten en de cadeautjes en jullie zijn nog niet van mij af………..

P1020917 (1024x469)

Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Vreemd……

  1. op die foto dacht ik aan het schilderij het laatste avondmaal van Leonardo de Vinci waarvan een kopie hangt in de abdij van Tongerlo. Maar na enig telwerk waren jullie met te weinig… En vreemd… ja wat zeg je daarop ? Voor een Belg reageren ALLE Hollanders “een beetje vreemd”, alleen al door ons en hun taalgebruik. Dus ja, ze hebben gelijk -vreemd- zonder een echte vreemde te zijn !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *