Zeven pups..

Ik heb wat te stellen met zeven pups in huis. Eentje stuurde een nachtelijk berichtje met de strekking “niet schrikken Mam, ben onderweg naar de eerste hulp, ben op mijn neus geslagen”. En natuurlijk schrik je dan wel! Ver weg in Nijmegen, is er iemand bij hem? wat is er gebeurd? hoe groot is de schade?….Een slapeloze nacht en een volgend berichtje “kom in de ochtend met de trein naar huis, moet naar eigen dokter en ziekenhuis, neus is gebroken en staat scheef”! Snik!!!..mijn mooie afgewerkte pup met scheve neus en dan de onmacht dat ze hem zomaar op zijn neus timmeren zonder aanleiding! Na lang wachten in het ziekenhuis en een kordate dokter staat het allemaal weer recht en zit hij inmiddels alweer in Portugal vakantie te vieren. Het worden twee maanden van afscheid als alle zeven pups gaan uitvliegen…

Vandaag acht weken geleden begon het avontuur met de zes pups. Een mooie maar drukke periode. Ik was goed voorbereid en met behulp van een strakke planning en hulp van vrienden en gelijkgestemde is het gelukt. Soms was het ook  improviseren. De kat werd ziek, wilde niet meer naar beneden en eten. Cartouche had weer een slecht moment en de tuin ontplofte wegens tijdgebrek.

Vandaag wordt Saar opgehaald. Zo’n grappig drentenmeisje waar de baasjes de handen aan vol krijgen. Ze is dapper en sociaal en ze blijft in de buurt wonen. Ik hoop haar nog vaak te zien!

 

Vier oogjes zo blauw…

Lennaert de puppysit! De vier reutjes Jasper, Santo, Duko en Tijl zijn gek op hem!

Pup-Art…het resultaat volgt later….

Kusjes voor Lennaert van Jasper en Santo!

Het knuffelen gaat gewoon door! Sam en zijn Santo!

Als de mensen naar huis gaan moeten ze de pups toch weer inleveren…..en dat geldt ook voor Pia!

 

 

 

 

De laatste nacht van Saartje bij haar familie…donderjagen in de kist…

elke ochtend krijgt de drentenwereld een ochtendgroet van Jolanda en Charlie…..en dan mag koffie niet ontbreken!

Facebooktwitterlinkedinmail

One thought on “Zeven pups..

  1. Wat een lief verhaal weer… alleen die gebroken neus
    . Sneu.
    Verder blijf ik fan van jullie zulke fijne momenten die je deelt ♥️♥️🎻🎶

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *