Z’n gangetje…

Van links naar rechts..Bo, Nova, Lennaert en Django

Het gaat hier z’n gangetje…Bo komt en gaat na twee weken weer naar huis! Mik valt binnen om een dag te stoeien met het drentenroedel en neemt weer afscheid. Op het moment is Nickels hier en die blijft nog tot November. Het honden gebeuren geniet ervan en de logeetjes lopen al snel in de pas….Zelfs Nickels de wildebras claimt een plekje bij mijn voeten. Dan is er nog Django, de jonge Weimaraner van mijn broer. Nova heeft in hem een nieuw trainingsmaatje erbij! Hoewel Django pas 6 maanden is doet hij al vele oefeningen op B niveau. Maar Django moet nog gaan puberen….en dat is meestal een tijd dat de trotse baasjes slapeloze nachten krijgen over hun jachthond….maar één troost..het komt altijd goed…

Iemand die al uitgepuberd is en het goed doet dit jaar tijdens de jachtproeven is Maral. Zij is een dochter van Cartouche en heeft zelfs in punten haar grote voorbeeld Jago voorbij gestreefd. Ze maakt deel uit van de Belgische Bende uit Bundingen en heeft zo haar eigen “eigenwijze” kijk op het leven. Mooi om dan te lezen dat het zo goed met haar gaat.en dat ook de jachtpassie in haar bloed zit. .

Maral bezig met haar proef!

Puck weer een andere dochter van Cartouche zit op het moment in Frankrijk en volgt daar een workshop speuren langs de Loire. Op doorreis heeft Brigitte samen met haar het graf van Chris bezocht. Hij ligt midden in een bos begraven en het was even zoeken voor haar. Telefonisch probeerde ik haar via de 8ste boom links, 6e boom rechts, bij de boskapel verder door, een groepje vliegen-dennen…naar de juiste plek te leiden. En net toen we dachten “dit is onbegonnen werk” had ze het gevonden.

Puck bij het graf!

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *