Zomaar een zaterdag..

IMG_4767De Sinterklaas zit er weer op….voor de honden want die hadden een pakje ontvangen met een gedicht. Al best lang geleden had ik een lootje getrokken maar had ook iemand ons lootje getrokken. Het pakketje was netjes op tijd gearriveerd en postte ik wat foto’s die de spanning moest doen stijgen binnen de facebook groep Drentsche patrijs liefhebbers. Met z’n drieën een pakje uitpakken was wat teveel van het goeie….ik zag honden die rustig op een dekentje lagen, die het pakketje gewoon links lieten liggen en zich netjes gedroegen…..maar wat ik ook probeerde ik kreeg de drie niet in het gareel. Cartouche had het al snel gezien en die liet het aan Nova….want die geloofd immers nog in Sint en Piet.

Na 53 seconden was alles vakkundig uitgepakt (gesloopt) en moest ik snel zijn om alles vast te leggen op de gevoelige plaat voor het nageslacht.

Christian en Britt hebben ook al hun cadeautjes gekregen want de jeugd van tegenwoordig heeft een druk programma….leren voor proefwerken, voetballen ver weg in de buurt van Aken en aansluitend hop weekendbaantje.

Brrr…..wat was het koud langs de lijn, maar er werd hartverwarmend goed gevoetbald tegen de koploper die nog maar 3 punten nodig had om kampioen te worden. Maar dat feestje ging niet door want de punten en bloemen gingen mee terug naar Midden-Limburg.

IMG_4773 (1024x683)

IMG_4797 (1024x683) IMG_4794 (1024x683)

Facebooktwitterlinkedinmail

2 thoughts on “Zomaar een zaterdag..

  1. bij de chinees Sandra ? Da ’s best ver weg hoor, daar heb je een vliegtuig voor nodig om er te geraken…
    En voor Jeanny, vissers hebben van die zakjes die je moet knijpen en dan krijg je door een chemische reactie een lekker warm zakje dat je uren warm kan houden. Iets voor koukleumende voetbalsupporters ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *